About me

Hei! Cătălina aici.

Ce trebuie să știți din capul locului despre mine e că mintea mea e împărțită în (minim) două: partea stângă (care e inginer de la 9-la-5 și technical writer după 5) și partea dreaptă (care e pe rând fotograf, bucătar, patiser, crafter, grădinar, și altele). Stânga a terminat o facultate serioasă, dreapta a intrat la Publicitate în același an și-a amânat-o pe termen nedefinit. Tot dreapta și-a facut un blog în 2007 și de-atunci e in&out social media în varii forme și frecvențe. Stânga o dă înainte cu jobul serios, dar când preia dreapta frâiele, mă trezesc că experimentez rețete, învăț să editez fotografii sau fac colaje.

Ce-are a face mâncarea?

Ai mei găteau des când eram mică. Asta, plus mediul variat în care am crescut (din oricare și toate punctele de vedere), m-au făcut să iubesc foarte tare atât micii cu muștar de pe farfuriile de carton din Obor, cât și bezelele dichisite. Gătesc de când mă știu (cea mai mare dorință a mea când eram mică era să fac tocană de cartofi ori de cate ori bunica aprindea focul la plită; când nu tânjeam după asta, făceam torturi din nisip în forme de bundt-wannabe) Iar în ultimii 10(ish) ani citesc, experiementez și gust tot ce are legătură cu mâncarea. Cândva, pe parcurs, s-au infiltrat fotografia și călătoriile, sau mai bine zis călătoriile și fotografia, și deodată toate au început să se învârtă în jurul aceluiași numitor comun. Nu-mi aduc aminte în câte țări am fost (dar cu siguranță în mult mai multe decât aș fi sperat vreodată), dar pot să recit din memorie cea mai mișto mâncare din fiecare.

De ce nu-mi ajunge și când am timp?

Dacă e curiozitate, se gasește timp. Și pentru două joburi, și pentru *insert endless list of hobbies*, și pentru un club de carte, și pentru călătorii, și pentru mese cu prieteni, și pentru conferințe, și pentru [semi]maratoane, și pentru liste, și pentru articole nesfârșite, și pentru toate câte or mai fi de descoperit.